skip to Main Content
Hair4You

Uradili smo kompletan rebranding za jedan od najpoznatijih regionalnih centara za rešavanje problema gubitka kose, ćelavosti i alopecije – HAIR4YOU.

Kreirali smo novi vizuelni identitet, logo i producirali moderniji, kompleksniji i kredibilniji websajt. Uradili smo detaljnu, naprednu SEO optimizaciju, posle koje je klijent za sve ključne reči (a ima ih 15-ak) dospeo na prve strane Google pretraga, negde sustigli, a negde i prestigli konkurenciju.

Rađena je i postavka svih društvenih mreža kao i rebranding kampanja posle koje je klijent dobio mnoštvo novih upita i potencijalnih klijenata.

PretražIte sledeće ključne reči na Google-u i uverite se: Hair4You, Jasmina Babic, Hair Micro System, Vlasni sistem,Scalp Micropigmentacija, Mikropigmentacija skalpa, tetoviranje kose,Ćelavost, Ćelavost kod muškaraca, Gubitak kose kod dece, alopecija totalis, androgena alopecija, alopecija areata, ožiljna alopecija, trakciona alopecija, telogeni efluvijum,

Ako Vas zanima kako smo to postigli, napisali smo poseban CASE STUDY na ovu temu na našem blogu.

Klijent: Hair4You

Url: www.hair4you.rs

Kategorija: Logo dizajn, Web dizajn, Internet Marketing, SEO optimizacija

 

 

Ukoliko želite da i Vama napravimo vrhunsku i kompletnu internet marketing kampanju koja će vam doneti kratkoročne i dugoročne rezultate, kontaktirajte nas i ugovorite sastanak sa našim internet marketing ekspertima.

Back To Top