skip to Main Content
Belgrade Banging

Učestovali smo u kreiranju jednog od najvećih i najpoznatijih brendova u industriji zabave u Beogradu koji je u medijima proglašen za najbolji party brend u Srbiji.

Učestvovali smo u svim aktivnostima, u organizaciji svih događaja (preko 60), u kreiranju celokupnog imidža brenda, svih marketinških strategija i aktivnosti.

Kategorije posla koje smo pokrili: Brend menadžment, organizacija događaja i scenskih spektakla, organizacija turneje najboljeg kluba na svetu Space Ibiza, organizacija zvaničnog događaja zagrevanja EXIT festivala, tradicionalni i internet marketing, HR, fund raising, odnosi sa javnošću (750 objava u medijima), korporativni odnosi, grafički dizajn, video produkcija, foto produkcija, hosting inostranih umetnika i izvođača i sl.

Nakon toga smo držali seriju predavanja i radionica po fakultetima i konferencijama o tome kako od događaja napraviti samoodrživi brend.

Angažujte nas na vašem fakultetu/konferenciji/programu

Ako vas zanima kako smo sve to postigli, napisali smo poseban CASE STUDY na ovu temu na našem blogu.

Klijent: Belgrade Banging

Url: https://www.youtube.com/user/BelgradeBangingTV

Kategorija: Event management, Brend menadžment

 

 

Ukoliko želite da i Vama napravimo vrhunsku i kompletnu internet marketing kampanju koja će vam doneti kratkoročne i dugoročne rezultate, kontaktirajte nas i ugovorite sastanak sa našim internet marketing ekspertima.

Back To Top