skip to Main Content
Foundcenter Investment

Učestvovali smo u otvaranju sedišta nemačkog investicionog fonda Founcenter Investment koji posluje u Los Angelesu i Berlinu. Kao ideju za plasman na tržište odlučeno je da se producira veliki investicioni događaj po imenu CATCH 2017 sa ciljem da se privuku najzanimljiviji projekti iz celog regiona kako bi im se omogućilo da dobiju odgovarajuću investiciju.

Mi smo bili zaduženi za internet marketing kampanju. Koristeći dugogodišnje iskustvo, znanje, veštine i tehniku, uspeli smo da našom internet kampanjom privučemo 853 projekta iz 32 zemlje i tako postignemo veliki uspeh za našeg klijenta koji je očekivao ne više od 100 prijava.  Ova kampanja je okarakterisana u međunarodnoj javnosti kao veoma impresivna i nikad viđena do sada.

Radili smo najviše Facebook oglašavanje u kombinaciji sa Direct Response Copywriting-om. (www.interaktiv.rs/blog/direct-response-copywriting-kada-ga-upotrebiti)

Ako Vas zanima kako smo to postigli, napisali smo poseban CASE STUDY na ovu temu na našem blogu.

Klijent: Foundcenter Investment

Url: www.foundcenter.com

Kategorija: Internet Marketing, Direct Response Copywriting

 

 

Ukoliko želite da i Vama napravimo vrhunsku i kompletnu internet marketing kampanju koja će vam doneti kratkoročne i dugoročne rezultate, kontaktirajte nas i ugovorite sastanak sa našim internet marketing ekspertima.

Back To Top