skip to Main Content

INTERAKTIV

 

INTERAKTIV ima 21 godinu iskustva u domenu menadžmenta, konsaltinga, marketinga i produkcije. Realizovao je preko 3000 uspešnih projekata za preko 600 klijenata u Srbiji, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Austriji, Italiji, Španiji, Mađarskoj, Turskoj, Belgiji, Holandiji, Sloveniji, Makedoniji, Hrvatskoj, Albaniji, Rumuniji, Rusiji, Švedskoj, Izraelu i Grčkoj.

Pogledajte za koje klijente smo sve radili

INTERAKTIV je učestvovao u osnivanju, podizanju, razvijanju mnogih poznatih regionalnih brendova kao što su TECHNOKRATIA, EXIT, BeerFest, Guča, Beogradski Maraton, FashionWeek, Belgrade Banging, Dance4ManyaFestival, Vitez Fest…,kao i mnogih poznatih kompanija kao što su Pakom, TicketLine, DIGITAL.

INTERAKTIV je direktno i indirektno uticao i dalje utiče na unapređenje i popularizaciju kreativnih industrija u Srbiji kroz svoje projekte, seminare i mnogobrojna predavanja i obuke na državnim i privatnim fakultetima i konferencijama kao što su Fakultet Organizacionih Nauka, Univerzitet Singidunum, Mokrogorska Škola Menadžmenta, Konferencija Spin, Play-UK British Council…

Angažujte nas na Vašem fakultetu/konferenciji/programu

Razvija i razvijao je poslovne sisteme, kompleksne veb servise, E-prodavnice, softvere za  telekomunikacije, organizovao događaje, producirao svetske festivale, kreirao marketing strategije za poznate klijente i marketinške agencije, državne i gradske institucije, kao i za domaće i strane brendove i kompanije kao što su UNICEF, Stret Parade, Playboy, Reebok, Puma, Telekom Srbija, LOTO Srbija, NSPORT, Bauer

Pogledajte koje smo sve projekte uspešno realizovali

INTERAKTIV je poznat po svojoj specijalizovanoj metodologiji rada „Brand Boom“ koja je izuzetno pogodna za mala i srednja preduzeća sa ograničenim budžetima. Ta metodologija omogućava domaćim preduzetnicima da razviju brend na lokalnom i inostranom tržištu.

Pročitajte više o našoj metodologiji “Brand Boom”

U sklopu agencije postoje razvijena 4 paralalelna sistema koja veoma efikasno opslužuju male, srednje i velike klijente u domenu menadžmenta, konstaltinga, marketinga i produkcije.

 Možemo vam pomoći u oblastimа kao što su organizacija događaja, internet marketing, izrada web sajtova, grafički dizajn, SEO optimizacija, video produkcija …  ali u sveuobuhvatnim uslugama kao što su strateški menadžment, brend menadžment, PR konsalting, marketing menadžment

Pogledajte koje sve usluge nudimo

INTERAKTIV je podeljen na strateški i izvršni sektor koji je sastavljen od renomiranih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom i mladih uspešnih eksperata u oblastima savremenih tehnologija i modernog poslovanja.

Dobro balansirana upotreba temeljnog pristupa i jake kreativnosti je dobitna kombinacija koja omogućava da svaki projekat, bilo da je veliki ili mali, bude optimalno izveden.

 

Back To Top